OFERTĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ JURIDICĂ, ASISTENTA SI REPREZENTARE

LA TOATE INSTANTELE DIN ROMÂNIA

 

Oferim servicii de consultanță juridică direct sau online, redactarea de actiuni, apeluri, recursuri, cereri, memorii, în materie civilă, proprietate, comercial, dreptul afacerilor, contencios administrativ, dreptul muncii, drept penal atât persoanelor juridice cât și angajaților acestora, precum și persoanelor fizice, cetățeni români sau străini.

Pentru personalul angajat al entităților juridice, firme, asociații, fundații,etc., onorariul de consultanță, precum și pentru celelalte servicii poate fi achitat și de către angajator.

De asemenea, asigurăm asistență și reprezentare juridică la judecătorii, tribunale, curtile de apel și Inalta Curte de Casatie si Justiție, în cauze civile, penale, proprietate, comercial, dreptul afacerilor, contencios administrativ, dreptul muncii, drepturile fundamentale ale omului, precum și la Curtea Constituțională a României și Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Onorarul pentru redactarea de actiuni, apeluri, recursuri, plângeri, cereri, memorii, precum și privind asistența și reprezentarea juridică la instanțele de toate gradele se vor conveni prin contracte distincte încheiate cu clienții.

Consultanță juridică în domeniul afacerilor

Acordăm servicii de consultanță juridică în domeniul afacerilor, achiziții și fuziuni, tranzacțiile imobiliare,precum și pentru soluționarea disputelor în aceste materii.

Consultatiile juridice se acorda in fiecare zi, de la ora 12-14 iar, în ziua de vineri de la ora 12-18, la sediul din strada Blanari, nr.23, sector 3, Bucuresti. Programarea se poate realiza telefonic sau prin e.mail și pentru alte zile și ore decât cele menționate.